11:15

IK Friscopojkarna B

Referat

Referat: Toarpsalliansen - IK Friscopojkarna B

Vi börjar matchen bra och skapar bra chanser redan dom första första 15 minuterna. Pressen som vi pratade om inför förra matchen och idag fungerar bättre också.
Frisco gör 1-0 i 38 minuten men då borde vi redan ha gjort 2-3 mål med lite mer fokus i avsluten.
Elin Å skjuter in 1-1 i 43 minuten genom en bra individuell presentation och det står 1-1 i pausen.
I andra halvlek tröttnar vi lite och chansmässigt skapar väl vi och Frisco ungefär lika många chanser.
Matchen slutar 1-1 som kanske inte är helt rättvist då jag tycker vi hade mer chanser sett över hela matchen.
Extraplus idag till backlinjen som gör det riktigt bra och alla som verkligen försöker spela en passningsinriktad fotboll. Det vi ska utveckla är mer löpningar, inkast och vila på rätt sida av bollen.